perjantai 26. heinäkuuta 2013

Minipavlovat lemon curd kreemillä ja vadelmilla – Minipavlovad lemon curd kreemi ja vaarikatega


6 minipavlovaa
Valmistus 20 minuuttia

6 minimarenkipohjaa
250 g mascarponea
4 tl lemon curdia tai maun mukaan / voi olla myös lime curdia
50 g tummaa suklaata
kotimaisia vadelmia
suklaakahvipapuja
minttuoksia

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä pienellä leivontasutilla sulanut suklaata marenkikorien syviin koriosiin. Nosta marenkit hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Sekoita mascarpone ja lemon curd kulhossa keskenään, laita kreemi pursotinpussiin, millä on suutinosa ja täytä kreemillä marenkien koriosat. Koristele minipavlovat vadelmilla ja suklaakahvipavuilla. Voit lusikalla valuta sulanut suklaan minipavlovien päälle halutessasi. Nosta minipavlovat jääkaappiin, missä suklaa kovettuu melkein hetkessä. Koristele minipavlovat vielä minttuoksilla.

***


6 minipavlovat
Valmistus 20 minutit

6 minimaregipôhja
250 g mascarponet
4 tl lemon curdi vôi maitse järgi / vôib olla ka lime curdi
50 g tumedat shokolaadi
kodumaiseid vaarikaid
shokolaadikohviube
piparmündilehti

Sulata shokolaad mikroahjus vôi vesihaudes. Määri väikse köögipintsliga sulanud shokolaadi marengipôhjade sügavatesse korviosadesse. Tôsta pôhjad jääkappi, kus shokolaad kôveneb. Sega mascarpone ja lemon curd kausis omavahel läbi, tôsta see tordipritsikotti, millel on otsik ja täida marengipôhjad kreemiga. Kaunista minipavlovad vaarikate ja shokolaadikohviubadega. Vôid lusikaga nôrutada sulanud shokolaadi minipavlovate peale. Tôsta minipavlovad külmkappi, kus shokolaad kôveneb peaaegu hetkega. Kaunista minipavlovad piparmündiokstega.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...