tiistai 16. marraskuuta 2010

Vihannes-sinihomejuustovuoka / Viikonlopun aamiainen, brunssi 2/2





4 annosta
Valmistusaika noin 30 minuuttia

noin ½ keskikokoisesta kesäkurpitsasta
4 keskikokoista luumutomaattia
4 kananmunaa
sinihomejuustoa
oreganoa (voi käyttää myös timjamia, rosmariinia)
suolaa
jauhettua mustapippuria
oliiviöljyä

Sivele annosvuoat öljyllä.

Leikkaa kesäkurpitsasta viipaleet ja kuutioi ne sekä pane kuutiot vuokien pohjalle. Ripottele päälle oreganoa. Leikkaa tomaattien kanta pois ja poista lusikalla siemenosat. Pane tomaatit vuokiin. Riko kananmuna jokaisen tomaatin sisälle, jauhaa päälle pippuria. Pane sinihomejuustopalat tomaattien ympärille vuokiin.

Paista uunin keskiritilätasolla 220 asteesssa noin 15-20 minuuttia.

Tarjoile aamiaispekonien ja soijamarinoitujen sipulien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...