maanantai 23. elokuuta 2010

Pienet kinkku-juusto piirakat





Katso murotaikinan ja piirakoiden valmistusohje Pienet metsäsieni-vuohenjuustopiirakat.

16 kpl

Valmistusaika noin 1 tunti

Täyte:
100 g kinkkua
10 kirsikkatomaattia
puolet keskikokoisesta keltaisesta paprikasta
puolet keskikokoisesta kesäkurpitsasta
1 isompi keltasipuli
1 dl murennettua sinihomejuustoa
emmentali-mozzarellan raastejuustoa piirakoiden pinnalle
ripaus pippuriseosta
ripaus pizzamaustetta

öljyä

16 kpl Brunon alumiinivuokia

Leikkaa täytteen kinkusta ja vihanneksista pienet kuutiot. Leikkaa tomaatit noin 4 palaksi. Kuullota sipulikuutiot kuumalla pannulla öljyssä, lisää kinkun, paprikan ja kesäkurpitsan kuutiot sekä kypsennä niitä hieman. Lisää mausteet ja sekoita aineet keskenään. Kaada seos kulhoon, lisää tomaattipalat ja sinihomejuusto. Kääntele kaikki tasaiseksi. Ota taikinavuoat jääkaapista ja täytä ne täytteellä.

Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Nosta piirakat pois uunista ja ripottele pinnalle juustoraaste sekä nosta ne takaisin uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes juusto on sulanut pinnalla ja saanut vähän kullanruskeaa sävyä. Ripottele piirakoiden pinnalle hieman pizzamaustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...